Verzenden en retourneren

Thuisbezorgen

Bestellingen worden gratis thuisbezorgd vanaf €50, onder dit bedrag kost de verzending €5,95. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling gratis bij onze winkel te laten bezorgen en vervolgens af te halen. Bestel je op werkdagen voor vóór 16:00, doen we ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling de volgende werkdag bij ons klaar ligt. Soms moet (een deel van) je bestelling nog naar onze winkel verstuurt worden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wanneer je iets bij ons besteld wat we zelf al in de winkel op voorraad hebben, kan het dezelfde dag al opgehaald worden. We nemen contact met je op als je bestelling voor je klaarligt.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via: “[email protected]”. Hierna zullen wij de benodigde retour informatie sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen Retourneren

Geneesmiddelen kunnen niet geretourneerd worden.

Verzegelde producten waarvan de verzegeling verbroken is, zijn niet retourneerbaar.

Kvk nummer: 02027140

Btw nummer: NL809678792B01

Email: [email protected]