BARFmenu is bij ons in de winkel verkrijgbaar. Helaas is het niet mogelijk om diepvriesartikelen op onze webshop te bestellen. BARF2go is wel op onze webshop verkrijgbaar.

BARFmenu® – Less is more!
BARF staat voor Bones And Raw Food.

BARFmenu is gebaseerd op het BARF-principe. Steeds vaker wil men de hond of kat laten “barfen”, maar men heeft er of niet voldoende tijd voor, of de huisgenoten vinden het maar niets die karkassen en organen in de koelkast. De oplossing…. BARFmenu!

BARFmenu bestaat uit een basis- en een *Premium* assortiment. Het basis assortiment is volledig diervoeder, het *premium* assortiment is aanvullend diervoeder. Het *Premium* assortiment bevat géén kip en géén rund!

BARFmenu bevat :

• Vers vlees (55-60%), verse organen (20-25%), verse vleesbotten (20-25%) en dierlijke vezels*1 van superieure kwaliteit in de juiste verhoudingen.
• Geen rijst of granen – dus glutenvrij!
• Géén geur-, kleur-, smaakstoffen en/of conserveringsmiddelen.
• Geen groenten. De meningen over het al dan niet geven van groenten zijn verdeeld.

Mocht men toch groenten willen geven, dan is BARFmenu – Groentemix de oplossing!

Een groot voordeel van het feit dat wij geen rijst en groenten in BARFmenu gebruiken is dat honden en katten met diabetes alle smaken kunnen eten (Uiteraard uitgezonderd de Groentemix!).

• Alle smaken BARFmenu voor de kat in 250 gram, zijn ook prima geschikt voor kittens, puppy’s, kleine hondenrassen en fretten.

De filosofie achter BARFmenu is dat men “compleet” voert, als men verschillende smaken afwisselend aanbiedt. Drie á vier smaken in een tijdsbestek van circa vier weken (Denk aan de schijf van vijf voor mensen, alles valt of staat bij afwisseling!).

Hoeveel voeren?
Voor de hond is dit circa 25 gram per kilo lichaamsgewicht per dag. Voor de kat is dit circa 35 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.

Kittens & Puppy’s
Voor kittens is dit circa 70 gram per kilo lichaamsgewicht per dag van wat uw kitten nu weegt. Voor jonge honden tot 8 maanden geldt circa 50 gram per kilo lichaamsgewicht per dag van wat uw pup nu weegt.

Met BARFmenu houden we de natuur in ere en is de acceptatiegraad bij zowel hond, kat als fret bijzonder hoog.

BARFmenu BV introduceert BARF2go® Lang houdbare voeding ideaal voor op vakantie. 

Bij BARFmenu BV begrijpen we heel goed dat het niet altijd mogelijk is uw hond of kat op ieder moment van de dag te laten genieten van het bevroren vers vlees van BARFmenu®. Bijvoorbeeld tijdens een dagje weg of op vakantie. Wij denken graag met u mee en presenteren daarom met trots onze nieuwste BARF-variant voor iedereen die er graag op uit trekt: BARF2go. 

BARF2go is een nieuwe lijn in ons assortiment bestaande uit houdbare vleesvoeding voor – de naam zegt het al – ‘to go’, oftewel: om mee te nemen. We kregen regelmatig de vraag wat het beste alternatief is voor kwalitatief hoogwaardige vleesvoeding tijdens een vakantie, een logeerpartij of dagje in de natuur. Het gezonde BARFmenu moet immers in de vriezer worden bewaard en is daarom soms niet makkelijk mee te nemen. Nu is er een oplossing: BARF2go! 

Handig om mee te nemen Het grootste voordeel van BARF2go is dat het buiten de koeling houdbaar is, dus er kan – mits ongeopend – rustig een hele voorraad worden meegenomen. Ideaal voor op vakantie! Na opening is BARF2go nog minimaal 5 dagen houdbaar in de koelkast. Maar dat niet alleen, BARF2go is voor honden ook perfect te gebruiken bij outdoor activiteiten, bijvoorbeeld als beloningssnack tijdens trainingen en voor speurwerk. BARF2go is voor de katten een complete, verrukkelijke maaltijd. Kortom: neem BARF2go altijd mee in uw tas. 

Voedingsadvies Wij adviseren volwassen honden circa 25 gram BARF2go per kilo lichaamsgewicht per dag te geven. Puppy’s eten gemiddeld 40 gram per kilo lichaamsgewicht per dag. Voor katten adviseren wij 35 gram per kilo lichaamsgewicht per dag. Kittens eten gemiddeld 30 tot 60 gram per kilo lichaamsgewicht per dag. BARF2go is als voeding helemaal compleet, de hond of kat heeft verder alleen vers drinkwater nodig. 

Bevat: – 5 diersoorten: kip, lam, eend, rund en zalm – Geen rijst of granen, dus glutenvrij – Geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen – Geen groenten 

De BARF2go voordelen nog even op een rij: – Lang houdbaar – Gemakkelijk mee te nemen – Fantastisch als maaltijd – Fijn om mee te trainen – Prima als beloning 

BARF2go Meer dan worst alleen! 

Ga voor meer informatie naar www.barf2go.nl.

BARF2go hond
BARF2go kat